TLT-Connection tarjoaa kesätyötä sähköalan opiskelijoille

Hei, sinä sähköalan opiskelija. Toivottamme sinut tervetulleeksi jatkuvasti kehittyvälle toimialalle. Meillä TLT-Connectionissa on kesätyöpaikkoja tarjolla eri tehtäviin Lounais- ja Keski-Suomessa. Työllistämme tällä hetkellä yli 170 alan ammattilaista, jotka mielellään opastavat sinut työtehtäviisi.

Tehtävissä pääset tutustumaan sähkönjakelu- ja tietoliikenneverkkojen mielenkiintoiseen maailmaan. Pääset suunnittelemaan tai rakentamaan yhteiskunnan toiminnan kannalta tärkeitä verkkoyhteyksiä.

Kesätyömme sähköverkkojen rakentamisessa sopivat sähköasentajan ammattiin ammattiopistoissa opiskeleville. Sähköverkkojen rakentamisen työnjohdon ja suunnittelun tehtävät soveltuvat ammattikorkeakouluissa sähkötekniikkaa opiskeleville.

Toivomme sinulta reipasta asennetta työhön ja uuden oppimiseen. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Tehtävien hoitaminen vaatii ajokorttia.
Kesätyöpaikan kautta sinulla on myös erinomainen mahdollisuus tehdä meille opinnäytetyö ja/tai mahdollisesti jatkaa työskentelyä opiskelujen jälkeen tai opiskelun ohessa.

Kesätyöpaikkojen hakuaika päättyy 15.3.2022, ja paikat täytetään helmi-maaliskuun aikana sopivien henkilöiden löydyttyä. Heräsikö kiinnostuksesi? Lähetä hakemuksesi saman tien [email protected]