TLT-Group Oy

Olemme nykyaikaisten verkkoratkaisujen kokonaistoimittaja, joka hallitsee haastavimmatkin tietoliikenne-, sähköverkko- ja kaukolämpöprojektit. Monialainen osaaminen ja yhteistyöverkostomme kattavat verkkorakentamisen kaikki vaiheet suunnittelusta ylläpitoon.

Yhden toimijan kanssa asioiminen on selkeää ja johtaa parempaan lopputulokseen. Tarjoammekin kokonaisvaltaisia KVR-rakennuttamisprojekteja, joihin sisältyy myös projektinhallinta ja dokumentointi.

Sähkö- ja tietoliikenneverkkojen lisäksi toteutamme tuulivoima-, kaukolämpö- ja kaukokylmäverkkoprojektit, katuvalaistushankkeet sekä jakeluverkkojen kunnossapidon. Kauttamme saa myös perustusurakoinnin, rakennusurakoinnin sekä sähköasemien perustustyöt. Jälkipalveluihimme kuuluu muun muassa ylläpito-, viankorjaus- ja tarkastuspalveluita.

Yritysrakenne

TLT-Group on suomalainen konserni, jonka omistavat toimiva johto ja muut avainhenkilöt. Päätoimipaikkamme sijaitsee Turussa. Ylläpito- ja viankorjaussopimuksia varten meillä on projektitoimipisteitä ympäri Suomen.

TLT-Group kaaviona