Kaukolämpö- ja kaukokylmäverkot

Kaukolämpö- ja kaukokylmäverkkojen ympärille voidaan lähitulevaisuudessa kehittää aivan uudenlaista liiketoimintaa. Smart Energy Transition (SET) –tutkimushankkeen visiossa kaksisuuntaiseen kaukolämpöverkkoon voi siirtää esimerkiksi kerrostalon aurinkokeräimillä tuotettua lämpöä tai hukkalämpöä. TLT-Group tarjoaa koko elinkaaren kattavan palvelun kaukolämpö-, kaukojäähdytys- ja höyryverkkojen suunnittelusta ylläpitoon.

Yhteistyömme avulla on mahdollista saavuttaa seuraavia etuja:

  • Monialaosaamisemme ja projektihallinnan resurssimme luotsaavat vaativatkin kokonaisprojektit kustannustehokkaasti onnistuneeseen lopputulokseen.
  • Pitkäaikainen kokemus verkkojen ja rakentamisesta ja ylläpidosta varmistaa, että laadukkaat toteutukset syntyvät sovitussa aikataulussa.
  • Vaivatonta asiakkaallemme: kommunikointi eri osapuolten kesken ja lupamenettelyjen hoitaminen ovat meille jokapäiväistä toimintaa.

Palvelumme

TLT-Group Oy:n osaamiseen kuuluu kaukolämmitys- ja kaukojäähdytysverkkojen, höyrylinjojen sekä suurten lämpö- ja kylmäsiirrinkeskusten asennus ja kunnossapito. Lisäksi olemme lämpökeskusten prosessi- ja LVI-töiden asiantuntija.

Palvelemme valtakunnallisesti ja työllistämme omien sitoutuneiden ammattilaistemme lisäksi kymmeniä luotettavia alihankkijoita. Työmme kotimaisuusaste on merkittävä.

Liiketoiminta ja myynti Ville Salopää Liiketoimintajohtaja, TLT-Energy Oy +358504334051 [email protected]
Myynti Olli Uotila Myyntijohtaja, TLT-Energy Oy +358 44 086 8601 [email protected]
Projektit ja rakentaminen Marko Koskela Projektipäällikkö, TLT-Energy Oy +358 40 724 8470 [email protected]
Projektit ja rakentaminen Toni Aho Projektipäällikkö, TLT-Energy Oy +358 40 843 2254 [email protected]