TLT-Connection etsii suunnittelijaa sähkönjakelun palveluliiketoimintaan

Etsimme kokenutta sähkönjakeluverkkojen suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen toimipisteeseemme Ulvilaan. Edellytämme sähkönjakeluverkkojen tuntemusta, sähköalan ammattitutkintoa ja vähintään 3 vuoden kokemusta Trimble NIS -suunnittelujärjestelmän käytöstä. Muiden järjestelmien käyttö katsotaan eduksi.

Tehtävään sisältyy yhteistyötä asiakkaiden kanssa, ja tehtävässä onnistuminen vaatii joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävään sisältyy jonkin verran matkustamista Lounais-Suomen alueella.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä suunnittelijan tehtävässä?  Lisätietoja tehtävästä antaa
tuotantopäällikkö Samu Luoto, puh. +358 44 724 4502, email [email protected]  tai
tiimipäällikkö Atte Mattila, puh.  +358 50 475 3665, email [email protected]

Saatat olla etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 2.8.2020 mennessä osoitteeseen [email protected]


TLT-Group on nykyaikaisten verkkoratkaisujen kokonaistoimittaja, joka hallitsee erilaiset tietoliikenne-, sähköverkko- ja kaukolämpöverkkoprojektit.  TLT-Groupin kokonaisvaltaiseen palvelukonseptiin sisältyy energia- ja tietoliikennesektoreiden infrarakentaminen suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Konserniin kuuluvien yritysten monialaosaaminen ja kattava yhteistyöverkosto antavat perustan joustavalle projektitoiminnalle ja mahdollistavat parhaiden ratkaisujen löytymisen. TLT-Group työllistää noin 240 työntekijää ja liikevaihto on noin 61 miljoonaa euroa.

TLT-Group-konserniin kuuluvat yritykset TLT-Connection Oy, TLT-Building Oy, Turun Asennus ja Luokkahitsarit Oy ja Kaukolämpöputkitus Oy.