TLT-Connection Oy ja Caruna allekirjoittivat uuden kumppanisopimuksen sähkönjakeluverkon vianhoidon, kunnossapidon ja asiakasliittymien rakentamisen palveluihin liittyen

Kuvassa vasemmalta Keijo Nordström (TLT-Connection Oy), Mervi Haukilahti (Caruna), Mari Gromoff (Caruna), Jyrki Tammivuori (Caruna), Kalle Liuhala (Caruna)

Caruna kilpailutti julkisesti koko keski- ja pienjännitteisen jakeluverkkonsa vianhoidon, kunnossapidon ja asiakasliittymien rakentamisen palvelut. TLT-Connection Oy voitti Lounais-Suomen ja Satakunnan alueen kumppanisopimuksen. Kyseessä on samat alueet joiden vastaavista palveluista TLT-Connection Oy on laadukkaasti huolehtinut jo vuodesta 2019 alkaen. Nyt allekirjoitettu sopimus on siis jatkoa erittäin hyvin sujuneelle yhteistyölle Carunan kanssa. Uusi sopimus on voimassa kolme vuotta ja siinä on mahdollisuus kahteen optiovuoteen.

”On tärkeää, että meillä on sitoutuneet, alueensa tuntevat ja pitkäaikaiset kumppanit, jotka pystyvät luotettavasti ja joustavasti toimimaan nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä”, kertoo Carunan hankintajohtaja Mervi Haukilahti.

”Kiitämme Carunaa luottamuksesta. Sopimus on merkittävä suomalaisten ammattilaisten työllistäjä ja tuo tärkeää jatkuvuutta työ- ja alihankkijasuhteisiimme”, sanoo TLT-Connection Oy:n toimitusjohtaja Keijo Nordström.

Lisätiedot Keijo Nordström, puh. 044 724 7892, [email protected]

Vastaavia artikkeleita