Tule TLT-Connectioniin tietoliikenneasentajaksi

TLT-Connection on nykyaikaisten verkkoratkaisujen kokonaistoimittaja, joka hallitsee haastavimmatkin tietoliikenne- ja sähköverkkoprojektit. Palvelukonseptiimme sisältyy energia- ja tietoliikennesektoreiden infrarakentaminen suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Toimintamme kulmakiviä ovat yli 180 osaavaa työntekijää, jotka työskentelevät asiakkaiden ja kumppanien kanssa lupausten saavuttamiseksi. TLT-Connection on osa VINCI Energies -yhtiötä, joka on globaali toimija infrastruktuurin, teollisuuden, palvelujen ja ICT: n alalla.

Tietoliikenneliiketoimintamme kasvaa ja etsimme 4 tietoliikenneasentajaa vakituisiin työsuhteisiin Uudellamaalla ja Keski-Uudellamaalla sijaitseviin valokuituverkon rakentamishankkeisiimme.

Tietoliikenneasentajana työtehtäväsi koostuvat monipuolisista valokuiturakentamisen tehtävistä.  Työssäsi korostuvat joustavuus, oma-aloitteisuus ja itsenäinen työote. Tehtävään sisältyy matkustamista.

Hakijoilta edellytämme vähintään B-ajokorttia sekä soveltuvaa koulutusta. Katsomme eduksesi valmiuden työskennellä viankorjaustöissä iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle

• Vakituisen työtehtävän

• Kokemusta ja osaamista vastaavan palkkauksen

• Vakaan ja kehittyvän työpaikan

• Osaavan organisaatiomme tuen ja hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin

Tuntuuko tehtävä sinulle sopivalta? Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä meillä TLT-Connectionissa? Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Kalle Helander, 050 479 0472.

Täytämme tehtävät sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 27.11.2022 mennessä osoitteeseen [email protected]