TLT-Connection Oy hakee verkostoasentajia Turkuun ja Saloon

TLT-Group on nykyaikaisten verkkoratkaisujen kokonaistoimittaja, joka hallitsee erilaiset tietoliikenne-, sähköverkko- ja kaukolämpöverkkoprojektit.  TLT-Groupin kokonaisvaltaiseen palvelukonseptiin sisältyy energia- ja tietoliikennesektoreiden infrarakentaminen suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Konserniin kuuluvien yritysten monialaosaaminen ja kattava yhteistyöverkosto antavat perustan joustavalle projektitoiminnalle ja mahdollistavat parhaiden ratkaisujen löytymisen. TLT-Group työllistää noin 250 työntekijää ja liikevaihto on 68,5 miljoonaa euroa. TLT-Group-konserniin kuuluvat yritykset TLT-Connection Oy, TLT-Building Oy, Turun Asennus ja Luokkahitsarit Oy ja Kaukolämpöputkitus Oy.

Yrityksemme positiiviset näkyvät antavat meille mahdollisuuden vahvistaa joukkuettamme. Etsimme vakituisiin työsuhteisiin kahta verkostoasentajaa Turkuun ja yhtä Saloon.

Sähköverkkoasentajat tekevät ilma-, maakaapeliverkko- ja muuntamotöitä, sekä kunnossapito-, viankorjaus-, liittymätöitä ja verkoston uudisrakennusprojekteja. Työ on itsenäistä, haasteellista työtä ja monipuoliset tehtävät vaativat hyvää fyysistä kuntoa. Tehtäviin valittavilla henkilöillä tulee olla suoritettuna sähköalan perustutkinto sekä vähintään kahden vuoden työkokemus sähköverkkojen parissa työskentelystä. Odotamme hakijoilta halukkuutta varallaoloon ja mahdolliseen komennustyöhön.

Tarjoamme sinulle:

  • Vakaan työpaikan
  • Tehtävää vastaavan palkkatason
  • Mukavan työyhteisön ja osaavan tiimin tuen
  • Itsenäisen ja vastuullisen tehtävän
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi
  • Työssä tarvittavien korttien koulutusmahdollisuuden

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä meillä TLT-Connectionissa? Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Keijo Mäkeläinen, 040 809 5175.

Olethan nopea, haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi viimeistään 3.4.2022 osoitteeseen [email protected].