TLT-Connection Oy hakee verkostoasentajia Lounais-Suomeen ja Satakuntaan

TLT-Group on nykyaikaisten verkkoratkaisujen kokonaistoimittaja, joka hallitsee erilaiset tietoliikenne-, sähköverkko- ja kaukolämpöverkkoprojektit.  TLT-Groupin kokonaisvaltaiseen palvelukonseptiin sisältyy energia- ja tietoliikennesektoreiden infrarakentaminen suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Konserniin kuuluvien yritysten monialaosaaminen ja kattava yhteistyöverkosto antavat perustan joustavalle projektitoiminnalle ja mahdollistavat parhaiden ratkaisujen löytymisen. TLT-Group työllistää noin 250 työntekijää ja liikevaihto on 69 miljoonaa euroa. TLT-Group-konserniin kuuluvat yritykset TLT-Connection Oy, TLT-Building Oy, Turun Asennus ja Luokkahitsarit Oy ja Kaukolämpöputkitus Oy.

Yrityksemme positiiviset näkymät antavat meille mahdollisuuden vahvistaa joukkuettamme verkostoasentajilla. Verkostoasentajat tekevät ilma-, maakaapeliverkko- ja muuntamotöitä, sekä kunnossapito-, viankorjaus-, liittymätöitä ja verkoston uudisrakennusprojekteja. Työhönottopisteemme sijaitsevat Lounais-Suomessa ja Satakunnassa.
Työtehtävät ovat monipuolisia vaatien hyvää fyysistä kuntoa. Tehtäviin valittavilla henkilöillä tulee olla suoritettuna sähköalan perustutkinto sekä vähintään 2 vuoden työkokemus sähköverkkojen parissa työskentelystä. Odotamme hakijoilta halukkuutta varallaoloon ja mahdolliseen komennustyöhön.

Tarjoamme sinulle:

  • Vakaan työpaikan mukavassa työyhteisössä
  • Tehtävää vastaavan palkkatason
  • Monipuoliset työtehtävät osaavan tiimin tukemana
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi jo tänään, kuitenkin viimeistään 1.11.2022 osoitteeseen [email protected]