TLT-Connection Oy hakee Tiimipäällikköä Turun toimipisteeseen

TLT-Group on nykyaikaisten verkkoratkaisujen kokonaistoimittaja, joka hallitsee haastavimmatkin tietoliikenne-, sähköverkko-, ja kaukolämpöprojektit. TLT Groupin kokonaisvaltaiseen palvelukonseptiin sisältyy energia- ja tietoliikennesektoreiden infrarakentaminen suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Konserniin kuuluvien yritysten monialaosaaminen ja kattava yhteistyöverkosto antavat perustan joustavalle projektitoiminnalle ja mahdollistavat parhaiden ratkaisujen löytymisen. TLT-Group työllistää noin 240 työntekijää ja liikevaihto on noin 61 miljoonaa euroa. TLT Group konserniin kuuluvat yritykset TLT-Connection Oy, TLT-Building Oy, Turun Asennus ja Luokkahitsarit Oy ja Kaukolämpöputkitus Oy.

Tiimipäällikkönä vastaat yksikkösi operatiivisesta toiminnasta ja tuloksesta. Johdat ja kehität noin 15 henkilön tiimiä ja vastaat tiimin taloudellisten ja toiminnallisten tavoitteiden toteutumisesta. Vastaat tiimisi asiakas- ja alihankintasuhteista sekä sopimusvelvoitteiden toteutumisesta. Huolehdit tuotannon jatkuvasta kehittämisestä, tiimin tehokkuudesta, resurssoinnista sekä laatu-, turvallisuus- ja ympäristötavoitteista.

Aiempi kokemus sähkönjakeluverkon palvelu- tai projektiliiketoiminnasta on edellytys tehtäväkentän haltuun ottamisessa. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tutkinto sekä kokemukseen perustuvia esimiesvalmiuksia. Sinulla on kokemusta palveluliiketoiminnasta sekä näyttöä tulosvastuullisessa tehtävässä toimimisesta. Henkilönä olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä ihmisten johtaja, jolla on kyky ylläpitää yksikössään hyvä yhteistyöhenki ja vahva tuloksenteon tahtotila. Henkilöjohtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ajattelu ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi. Ymmärrät asiakastyytyväisyyden tärkeyden ja viihdyt myös asiakkaiden parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä?  Lisätietoja antavat 7.3 – 13.3.2022 välisenä aikana toimitusjohtaja Keijo Nordström +358 44 724 7892
14.3 – 10.4.2022 liiketoimintapäällikkö Samu Luoto, puh. +358 44 724 4502, [email protected].

Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö, pyydämme lähettämään hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 10.4.2022 mennessä osoitteeseen [email protected]