TLT-Connection Oy hakee suunnittelijaa ja maastosuunnittelijaa televerkkojen rakennushankkeisiin

TLT-Group on nykyaikaisten verkkoratkaisujen kokonaistoimittaja, joka hallitsee haastavimmatkin tietoliikenne-, sähköverkko-, ja kaukolämpöprojektit. TLT Groupin kokonaisvaltaiseen palvelukonseptiin sisältyy energia- ja tietoliikennesektoreiden infrarakentaminen suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Konserniin kuuluvien yritysten monialaosaaminen ja kattava yhteistyöverkosto antavat perustan joustavalle projektitoiminnalle ja mahdollistavat parhaiden ratkaisujen löytymisen. TLT-Group työllistää noin 240 työntekijää ja liikevaihto on noin 61 miljoonaa euroa. TLT Group konserniin kuuluvat yritykset TLT-Connection Oy, TLT-Building Oy, Turun Asennus ja Luokkahitsarit Oy ja Kaukolämpöputkitus Oy.

Etsimme suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen ja maastosuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi. Maastosuunnittelijan työsuhdetta saatetaan jatkaa kesän jälkeen.

Televerkkojen suunnittelijana vastaat televerkon rakentamisen suunnittelu- ja luvitustöistä omalla toimialueellasi. Sekä suunnittelijan että maastosuunnittelijan tehtävät toteutetaan hyvässä yhteistyössä asiakkaiden, viranomaisten ja alihankkijoiden kanssa.

Perehdytämme televerkon rakennushankkeiden toimintatapoihin, aikaisempi kokemus televerkon rakentamisesta tai suunnittelusta katsotaan vahvuudeksi.  Tehtävissä tarvitset asiakaslähtöistä ajattelutapaa, joustavaa ja positiivista asennetta, sujuvaa suomen kielen luku- ja kirjoitustaitoa sekä hyviä IT-taitoja. Tehtävät edellyttävät vähintään B-luokan ajokorttia.

Tarjoamme sinulle

  • Vastuullisen roolin, jossa pääset näkemään työsi tulokset
  • Kokemusta ja osaamista vastaavan palkkauksen
  • Vakaan ja kehittyvän työpaikan
  • Haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä
  • Osaavan organisaatiomme tuen ja hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä meillä TLT-Connectionissa? Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Toni Kukkonen, 044 7247865, [email protected]

Täytämme tehtävät sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.3.2022 mennessä osoitteeseen [email protected]