Tule TLT-Connectioniin tietoliikenneverkkojen rakentamisen työnjohtajaksi

TLT-Connection on nykyaikaisten verkkoratkaisujen kokonaistoimittaja, joka hallitsee haastavimmatkin tietoliikenne- ja sähköverkkoprojektit. Palvelukonseptiimme sisältyy energia- ja tietoliikennesektoreiden infrarakentaminen suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Toimintamme kulmakiviä ovat yli 180 osaavaa työntekijää, jotka työskentelevät asiakkaiden ja kumppanien kanssa lupausten saavuttamiseksi.
TLT-Connection on osa VINCI Energies -yhtiötä, joka on globaali toimija infrastruktuurin, teollisuuden, palvelujen ja ICT: n alalla.

Tietoliikenneliiketoimintamme kasvaa ja tarvitsemme lisää työnjohtajia taajamissa / kaupungeissa toteutettaviin valokuituverkon rakentamisprojekteihin. Ammattitaitoinen työnjohtaja Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä sekä Kouvolan ja Lahden alueilla, etsimme sinua vakituiseen työsuhteeseen.

Uudellemaalle palkkaamme 3 työnjohtajaa johtamaan hankkeitamme Helsingissä, Vantaalla, Tuusulassa, Sipoossa, Järvenpäässä, Keravalla, Hyvinkäällä ja Nurmijärvellä. Kanta-Hämeeseen etsimme 2 työnjohtajaa Hämeenlinnassa ja Riihimäellä sijaiseviin rakentamishankkeisiin. Kouvolan ja Lahden alueella sijaiseviin hankkeisiin palkkaamme 2 työnjohtajaa.

Vastaat tietoliikenneverkon rakentamistöiden operatiivisesta toteutuksesta tulosvastuullisesti omalla toimialueellasi. Toteutat hankkeet hyvässä yhteistyössä asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Raportointi, laskutus ja työmaiden työturvallisuus- ja ympäristöasiat kuuluvat myös tehtävääsi. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista kotimaassa. 

Katsomme eduksi tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta tietoliikenne- tai valokuituverkkojen rakentamisesta ja maanrakennustöistä. Tehtävässä tarvitset myös asiakaslähtöistä ajattelutapaa, joustavaa ja positiivista asennetta, sujuvaa suomen kielen luku- ja kirjoitustaitoa sekä hyviä IT-taitoja.

Tarjoamme sinulle

• Vastuullisen roolin, jossa pääset näkemään työsi tulokset

• Vakaan ja kehittyvän työpaikan

• Haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä

• Osaavan organisaatiomme tuen ja hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin

Tuntuuko tehtävä sinulle sopivalta? Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä meillä TLT-Connectionissa? Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Kalle Helander, 050 479 0472.

Täytämme tehtävät sopivien henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 27.11.2022 mennessä osoitteeseen [email protected]