TLT-Connection Oy hakee sähkönjakeluverkkojen suunnittelijoita

TLT-Group on nykyaikaisten verkkoratkaisujen kokonaistoimittaja, joka hallitsee erilaiset tietoliikenne-, sähköverkko- ja kaukolämpöverkkoprojektit.  TLT-Groupin kokonaisvaltaiseen palvelukonseptiin sisältyy energia- ja tietoliikennesektoreiden infrarakentaminen suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Konserniin kuuluvien yritysten monialaosaaminen ja kattava yhteistyöverkosto antavat perustan joustavalle projektitoiminnalle ja mahdollistavat parhaiden ratkaisujen löytymisen. TLT-Group työllistää noin 250 työntekijää ja liikevaihto on 69 miljoonaa euroa. TLT-Group-konserniin kuuluvat yritykset TLT-Connection Oy, TLT-Building Oy, Turun Asennus ja Luokkahitsarit Oy ja Kaukolämpöputkitus Oy.

Yrityksemme positiiviset näkyvät antavat meille mahdollisuuden vahvistaa joukkuettamme useilla verkostosuunnittelijoilla Lounais-Suomessa ja Satakunnassa.

Verkostosuunnittelijan tehtävään sisältyy maastosuunnittelua, lupien hankintaa, tietojärjestelmien käyttöä ja maanomistajien kontaktointeja. Työtä tehdään yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja tehtävässä onnistuminen vaatii joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Avoinna oleviin tehtäviin sisältyy jonkin verran matkustamista Lounais-Suomen ja Satakunnan alueella. Edellytämme hakijoilta sähkönjakeluverkkojen tuntemusta, sähköalan ammattitutkintoa ja kokemusta Trimble NIS -suunnittelujärjestelmän käytöstä. Muiden järjestelmien käyttö katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Itsenäisen ja vastuullisen tehtävän mukavassa työyhteisössä
  • Tehtävää vastaavan palkkatason
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi osaavan tiimin tukemana
  • Työskentelypisteen Turussa, Salossa, Maskussa tai Porissa
  • Osittaisen etätyömahdollisuuden

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi jo tänään, kuitenkin viimeistään 18.10.2022 osoitteeseen [email protected]