TLT-Connection Oy hakee maastosuunnittelijoita Lounais-Suomeen

TLT-Group on nykyaikaisten verkkoratkaisujen kokonaistoimittaja, joka hallitsee erilaiset tietoliikenne-, sähköverkko- ja kaukolämpöverkkoprojektit.  TLT-Groupin kokonaisvaltaiseen palvelukonseptiin sisältyy energia- ja tietoliikennesektoreiden infrarakentaminen suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Konserniin kuuluvien yritysten monialaosaaminen ja kattava yhteistyöverkosto antavat perustan joustavalle projektitoiminnalle ja mahdollistavat parhaiden ratkaisujen löytymisen. TLT-Group työllistää noin 250 työntekijää ja liikevaihto on 68,5 miljoonaa euroa. TLT-Group-konserniin kuuluvat yritykset TLT-Connection Oy, TLT-Building Oy, Turun Asennus ja Luokkahitsarit Oy ja Kaukolämpöputkitus Oy.

Yrityksemme positiiviset näkyvät antavat meille mahdollisuuden vahvistaa joukkuettamme.
Etsimme Turun projektitiimiimme sähkönjakeluverkon rakentamishankkeisiin vakituisiin työsuhteisiin kahta maastosuunnittelijaa Lounais-Suomen alueelle.

Tehtävässä onnistuminen vaatii sähkönjakeluverkkojen tuntemusta, sähköalan ammattitutkintoa ja vähintään yhden vuoden kokemusta Trimble NIS -suunnittelujärjestelmän käytöstä. Muiden järjestelmien käyttö ja kokemus asiakaslähtöisten verkonrakennustöiden suunnittelusta katsotaan eduksi.

Työ on itsenäistä, ja yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa vaatii joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävään sisältyy matkustamista Lounais-Suomen alueella.

Tarjoamme sinulle:

  • Vakaan työpaikan
  • Tehtävää vastaavan palkkatason
  •  Mukavan työyhteisön ja osaavan tiimin tuen
  • Itsenäisen ja vastuullisen tehtävän
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä meillä TLT-Connectionissa? Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Keijo Mäkeläinen, 040 809 5175.

Olethan nopea, haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi viimeistään 5.6.2022 osoitteeseen [email protected].