TLT-Connection hakee vakituiseen työsuhteeseen kahta verkostoasentajaa Keski-Uusimaalle

TLT-Group on nykyaikaisten verkkoratkaisujen kokonaistoimittaja, joka hallitsee haastavimmatkin tietoliikenne-, sähköverkko-, ja kaukolämpöprojektit. TLT Groupin kokonaisvaltaiseen palvelukonseptiin sisältyy energia- ja tietoliikennesektoreiden infrarakentaminen suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Konserniin kuuluvien yritysten monialaosaaminen ja kattava yhteistyöverkosto antavat perustan joustavalle projektitoiminnalle ja mahdollistavat parhaiden ratkaisujen löytymisen. TLT-Group työllistää noin 250 työntekijää ja liikevaihto on 69 miljoonaa euroa. TLT Group konserniin kuuluvat yritykset TLT-Connection Oy, TLT-Building Oy, Turun Asennus ja Luokkahitsarit Oy ja Kaukolämpöputkitus Oy.

Verkostoasentajat tekevät ilma-, maakaapeliverkko- ja muuntamotöitä, sekä kunnossapito-, viankorjaus-, liittymätöitä ja verkoston uudisrakennusprojekteja. Keski-Uusimaan toimipisteemme sijaitsee Tuusulan ja Vantaan rajalla, ja töitä tehdään useiden kaupunkien ja kuntien alueella.

Työ on itsenäistä, haasteellista työtä ja monipuoliset tehtävät vaativat hyvää fyysistä kuntoa. Tehtäviin valittavilla henkilöillä tulee olla suoritettuna sähköalan perustutkinto sekä vähintään 2 vuoden työkokemus sähköverkkojen parissa työskentelystä. Tarvittaessa kokenut asentaja perehdyttää valitut henkilöt työtehtäviin, tämän jälkeen työskentely on pääasiassa itsenäistä.

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä
  • Itsenäisen ja vastuullisen tehtävän osaavan tiimin tukemana
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä meillä TLT-Connectionissa?  Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jesse Viljakainen, 050 476 2120 tai [email protected]

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.9.2022 osoitteeseen [email protected].