TLT-Connection hakee verkostoasentajia

Yrityksemme positiiviset näkymät antavat meille mahdollisuuden vahvistaa joukkuettamme. Etsimme vakituisiin työsuhteisiin verkostoasentajia. Verkostoasentajat tekevät ilma-, maakaapeliverkko- ja muuntamotöitä. Työtehtäviin sisältyy myös kunnossapito-, viankorjaus- ja liittymätöitä sekä osallistumista verkoston uudisrakennusprojekteihin.
Työmaamme ovat Lounais-Suomessa, Satakunnassa, Uudellamaalla ja Keski-Suomessa. Valittavien henkilöiden toimipaikka on sovittavissa.

Työ on itsenäistä, haasteellista työtä ja monipuoliset tehtävät vaativat hyvää fyysistä kuntoa. Tehtäviin valittavilla henkilöillä tulee olla suoritettuna sähköalan perustutkinto sekä vähintään kahden vuoden työkokemus sähköverkkojen parissa työskentelystä. Odotamme hakijoilta halukkuutta varallaoloon ja katsomme eduksi myös halukkuuden mahdolliseen komennustyöhön.

Tarjoamme sinulle:

  • Vakaan pitkäaikaisen työpaikan
  • Tehtävää vastaavan palkkatason
  • Mukavan työyhteisön ja osaavan tiimin tuen
  • Itsenäisen ja vastuullisen tehtävän
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä meillä TLT-Connectionissa? Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Samu Luoto, puh. + 358 44 724 4502. Olethan nopea, haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.10.2021 mennessä osoitteeseen [email protected]