TLT-Connection hakee työnjohtajaa sähkönjakeluverkon taajamahankkeisiin

TLT-Group on nykyaikaisten verkkoratkaisujen kokonaistoimittaja, joka hallitsee haastavimmatkin tietoliikenne-, sähköverkko-, ja kaukolämpöprojektit. TLT Groupin kokonaisvaltaiseen palvelukonseptiin sisältyy energia- ja tietoliikennesektoreiden infrarakentaminen suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Konserniin kuuluvien yritysten monialaosaaminen ja kattava yhteistyöverkosto antavat perustan joustavalle projektitoiminnalle ja mahdollistavat parhaiden ratkaisujen löytymisen. TLT-Group työllistää noin 250 työntekijää ja liikevaihto on noin 68,5 miljoonaa euroa. TLT Group konserniin kuuluvat yritykset TLT-Connection Oy, TLT-Building Oy, Turun Asennus ja Luokkahitsarit Oy ja Kaukolämpöputkitus Oy.

TLT-Connection hakee työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Keski-Uusimaan sähkönjakeluverkon taajamahankkeisiin Vantaan toimipisteeseen.

Työnjohtajana vastaat jakeluverkon rakentamis- ja kehittämistöiden operatiivisesta toteutuksesta tulosvastuullisesti omalla toimialueellasi. Toteutat hankkeet hyvässä yhteistyössä asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Vastaat myös raportoinnista ja laskutuksesta sekä työturvallisuus- ja ympäristöasioista oman vastuualueesi osalta.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa sähköalan tutkintoa sekä kokemusta sähkönjakeluverkon rakentamisesta, vianhoidosta ja kunnossapitotöistä. Tehtävässä tarvitset myös asiakaslähtöistä ajattelutapaa, joustavaa ja positiivista asennetta, sujuvaa suomen kielen luku- ja kirjoitustaitoa sekä hyviä IT-taitoja. Katsomme eduksi valmiudet esimiestyöhön sekä tuntemuksen Carunan verkonrakennusprosesseista.  

Tarjoamme sinulle 

• Vastuullisen roolin, jossa pääset näkemään työsi tulokset

• Kokemusta ja osaamista vastaavan palkkauksen

• Vakaan ja kehittyvän työpaikan

• Haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä

• Osaavan organisaatiomme tuen ja hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä meillä TLT-Connectionissa? Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jesse Viljakainen p. 050 4762 120 tai [email protected] 

Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 19.6.2022 mennessä osoitteeseen [email protected]