TLT-Connection hakee työnjohtajaa tietoliikenneverkkojen rakentamishankkeisiin

TLT-Group on nykyaikaisten verkkoratkaisujen kokonaistoimittaja, joka hallitsee haastavimmatkin tietoliikenne-, sähköverkko-, ja kaukolämpöprojektit. TLT Groupin kokonaisvaltaiseen palvelukonseptiin sisältyy energia- ja tietoliikennesektoreiden infrarakentaminen suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Konserniin kuuluvien yritysten monialaosaaminen ja kattava yhteistyöverkosto antavat perustan joustavalle projektitoiminnalle ja mahdollistavat parhaiden ratkaisujen löytymisen. TLT-Group työllistää noin 250 työntekijää ja liikevaihto on 68,5 miljoonaa euroa. TLT Group konserniin kuuluvat yritykset TLT-Connection Oy, TLT-Building Oy, Turun Asennus ja Luokkahitsarit Oy ja Kaukolämpöputkitus Oy.

TLT-Connection hakee työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen tietoliikenneverkkojen rakentamishankkeisiin Vantaan toimipisteeseen

Työnjohtajana vastaat tietoliikenneverkon rakentamistöiden operatiivisesta toteutuksesta tulosvastuullisesti omalla toimialueellasi. Toteutat hankkeet hyvässä yhteistyössä asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Vastaat myös raportoinnista ja laskutuksesta sekä työturvallisuus- ja ympäristöasioista oman vastuualueesi osalta. Tehtävään sisältyy jonkin verran matkustamista kotimaassa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta tietoliikenne- tai valokuituverkkojen rakentamisesta ja maanrakennustöistä. Tehtävässä tarvitset myös asiakaslähtöistä ajattelutapaa, joustavaa ja positiivista asennetta, sujuvaa suomen kielen luku- ja kirjoitustaitoa sekä hyviä IT-taitoja. Katsomme eduksi valmiudet esimiestyöhön.

Tarjoamme sinulle

•          Vastuullisen roolin, jossa pääset näkemään työsi tulokset

•          Kokemusta ja osaamista vastaavan palkkauksen

•          Vakaan ja kehittyvän työpaikan

•          Haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä

•          Osaavan organisaatiomme tuen ja hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä meillä TLT-Connectionissa? Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Kalle Helander p. 050 479 0472.

Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.7.2022 mennessä osoitteeseen [email protected]