TLT-Connection hakee työnjohtajaa Keski-Uusimaalle

Vastaat jakeluverkon rakentamis- ja kehittämistöiden operatiivisesta toteutuksesta tulosvastuullisesti omalla toimialueellasi. Toteutat hankkeet hyvässä yhteistyössä asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Vastaat myös raportoinnista ja laskutuksesta sekä työturvallisuus- ja ympäristöasioista oman vastuualueesi osalta.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa sähköalan tutkintoa sekä kokemusta sähkönjakeluverkon rakentamisesta, vianhoidosta ja kunnossapitotöistä. Tehtävässä tarvitset myös asiakaslähtöistä ajattelutapaa, joustavaa ja positiivista asennetta, sujuvaa suomen kielen luku- ja kirjoitustaitoa sekä hyviä IT-taitoja. Katsomme eduksi valmiudet esimiestyöhön sekä tuntemuksen Carunan verkonrakennusprosesseista.

Tarjoamme sinulle

•          Vastuullisen roolin, jossa pääset näkemään työsi tulokset

•          Kokemusta ja osaamista vastaavan palkkauksen

•          Vakaan ja kehittyvän työpaikan

•          Haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä

•          Osaavan organisaatiomme tuen ja hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä meillä TLT-Connectionissa? Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jesse Viljakainen, 050 4762 120 tai [email protected].

Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 30.1.2022 mennessä osoitteeseen [email protected]

Kirjoita tähän varsinainen ilmoitusteksti