TLT-Connection hakee työnjohtajaa jakeluverkon rakennus- ja kunnossapitotöihin

Haemme työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen sähkönjakeluverkkojen rakennus- ja kunnossapitotehtäviin.
Projektimme sijaitsevat Lounais-Suomen, Satakunnan tai Uudenmaan alueilla. Työskentelypaikasta sovimme sopivan henkilön löydyttyä.

Vastaat jakeluverkon rakentamis- ja kunnossapitotöiden operatiivisesta toteutuksesta tulosvastuullisesti omalla toimialueellasi. Toteutat hankkeet hyvässä yhteistyössä asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Vastaat myös raportoinnista ja laskutuksesta sekä työturvallisuus- ja ympäristöasioista oman vastuualueesi osalta.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa sähköalan tutkintoa sekä kokemusta sähkönjakeluverkon rakentamisesta, vianhoidosta ja kunnossapitotöistä. Tehtävässä tarvitset myös asiakaslähtöistä ajattelutapaa, joustavaa ja positiivista asennetta, sujuvaa suomen kielen luku- ja kirjoitustaitoa sekä hyviä IT-taitoja. Katsomme eduksi kokemuksesi esimiestyöstä.

Tarjoamme sinulle

  • Vastuullisen roolin, jossa pääset näkemään työsi tulokset
  • Kokemusta ja osaamista vastaavan palkkauksen
  • Vakaan ja kehittyvän työpaikan
  • Haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä
  • Osaavan organisaatiomme tuen ja hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä meillä TLT-Connectionissa? Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Samu Luoto, puh. +358 44 724 4502. Olethan nopea, haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.10.2021 mennessä osoitteeseen [email protected].