TLT-Connection hakee suunnittelijaa/dokumentoijaa

TLT-Group on nykyaikaisten verkkoratkaisujen kokonaistoimittaja, joka hallitsee haastavimmatkin tietoliikenne-, sähköverkko-, ja kaukolämpöprojektit. TLT Groupin kokonaisvaltaiseen palvelukonseptiin sisältyy energia- ja tietoliikennesektoreiden infrarakentaminen suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Konserniin kuuluvien yritysten monialaosaaminen ja kattava yhteistyöverkosto antavat perustan joustavalle projektitoiminnalle ja mahdollistavat parhaiden ratkaisujen löytymisen. TLT-Group työllistää noin 250 työntekijää ja liikevaihto on noin 69 miljoonaa euroa. TLT Group konserniin kuuluvat yritykset TLT-Connection Oy, TLT-Building Oy, Turun Asennus ja Luokkahitsarit Oy ja Kaukolämpöputkitus Oy.

TLT-Connection Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen suunnittelijaa/dokumentoijaa televerkkojen rakennushankkeisiin Turun, Salon tai Vantaan toimipisteeseemme. Tässä tehtävässä myös etätyö on mahdollinen.

Televerkkojen suunnittelijana/dokumentoijana vastaat televerkon rakentamisen suunnittelu- ja luvitustöistä, sekä loppudokumentoinnin tuottamisesta omalla toimialueellasi. Tehtävät toteutetaan hyvässä yhteistyössä asiakkaiden, viranomaisten ja alihankkijoiden kanssa.
Perehdytämme televerkon rakennushankkeiden toimintatapoihin. Aikaisempi kokemus televerkon rakentamisesta, suunnittelusta tai dokumentoinnista katsotaan vahvuudeksi. Eduksi luetaan myös kokemus operaattoreiden käyttämistä verkkotietojärjestelmistä.Tehtävissä tarvitset asiakaslähtöistä ajattelutapaa, joustavaa ja positiivista asennetta, sujuvaa suomen kielen luku- ja kirjoitustaitoa sekä hyviä IT-taitoja. Tehtävät edellyttävät vähintään B-luokan ajokorttia.

Tarjoamme sinulle

  • Vastuullisen roolin, jossa pääset näkemään työsi tulokset
  • Kokemusta ja osaamista vastaavan palkkauksen
  • Vakaan ja kehittyvän työpaikan
  • Haasteellisia, monipuolisia tehtäviä sekä mahdollisuuden etätyöhön
  • Osaavan organisaatiomme tuen ja hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä meillä TLT-Connectionissa? Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Ahti Peura, 044 724 7855, [email protected]

Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 11.9.2022 mennessä osoitteeseen [email protected]