Turun Asennus ja Luokkahitsarit Oy hakee kuorma-autonkuljettajaa

TLT-Group on nykyaikaisten verkkoratkaisujen kokonaistoimittaja, joka hallitsee haastavimmatkin tietoliikenne-, sähköverkko-, ja kaukolämpöprojektit. TLT Groupin kokonaisvaltaiseen palvelukonseptiin sisältyy energia- ja tietoliikennesektoreiden infrarakentaminen suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Konserniin kuuluvien yritysten monialaosaaminen ja kattava yhteistyöverkosto antavat perustan joustavalle projektitoiminnalle ja mahdollistavat parhaiden ratkaisujen löytymisen. TLT-Group työllistää noin 250 työntekijää ja liikevaihto on 68,5 miljoonaa euroa. TLT Group konserniin kuuluvat yritykset TLT-Connection Oy, TLT-Building Oy, Turun Asennus ja Luokkahitsarit Oy ja Kaukolämpöputkitus Oy.

Turun Asennus ja Luokkahitsarit Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen kuorma-autonkuljettajaa

Tehtävä sisältää kaukolämpöputkien ja -osien kuljettamista varastosta eri puolille Varsinais-Suomea sijaitseville työmaille. Tehtävään sisältyy myös työkohteiden tulityövahtina toimimista sekä työmaiden ja varaston siistimiseen liittyviä tehtäviä.

Tehtävässä vaaditaan kuorma-autokortti, kuorma-auton kuljettajan ammattipätevyys sekä tulityö-, tieturva- ja valttikortti. Katsomme eduksesi edellä olevien korttien lisäksi työturvakortin voimassaolon. Tarvittaessa järjestämme koulutuksen puuttuvista korteista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toni Aho puh. 040 843 2254.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Saatat olla etsimämme henkilö, lähetä siis hakemuksesi
pikaisesti, kuitenkin viimeistään 14.8.2022 osoitteeseen [email protected]