TLT-Building Oy hakee voimajohtoasentajia

TLT-Group on nykyaikaisten verkkoratkaisujen kokonaistoimittaja, joka hallitsee haastavimmatkin tietoliikenne-, sähköverkko-, ja kaukolämpöprojektit. TLT Groupin kokonaisvaltaiseen palvelukonseptiin sisältyy energia- ja tietoliikennesektoreiden infrarakentaminen suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Konserniin kuuluvien yritysten monialaosaaminen ja kattava yhteistyöverkosto antavat perustan joustavalle projektitoiminnalle ja mahdollistavat parhaiden ratkaisujen löytymisen. TLT-Group työllistää noin 240 työntekijää ja liikevaihto on noin 61 miljoonaa euroa. TLT Group konserniin kuuluvat yritykset TLT-Connection Oy, TLT-Building Oy, Turun Asennus ja Luokkahitsarit Oy ja Kaukolämpöputkitus Oy.

TLT-Building Oy hakee voimajohtoasentajia

Tehtävässä työskentelet erilaisissa voimajohtojen rakentamiseen liittyvissä tehtävissä. Työ sisältää kiipeämistä, korkealla työskentelyä ja luonnossa liikkumista. Työ on matkatyötä Suomessa.

Odotamme sinulta: 

  • ajokorttia, vähintään BE
  • työturvallisuus- ja Sätky (SFS 6002) -kortteja
  • kokemusta ulkona ja korkealla työskentelystä

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • pidät luonnossa liikkumisesta ja työskentelystä
  • pidät tekniikasta ja koneista

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä monipuolisissa ja haasteellisissa tehtävissä? Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Hakala puh. 040 713 1811.

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Saatat olla etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 24.4.2022 osoitteeseen [email protected]