Haemme TLT-Connectionille Keski-Uudellemaalle aluepäällikköä

Aluepäällikkönä tulet rakentamaan organisaatiota Keski-Uudellemaalle ja toteuttamaan pitkäaikaisen sopimuskumppanin sähköverkon rakentamishankkeita. Johdat tehokkaasti organisaatiota ja vastaat alueesi kannattavuudesta ja laadusta. Varmistat oikean resurssoinnin ja kehität vastuualueesi liiketoimintaa laadusta ja työturvallisuudesta huolehtien. Huolehdit siitä, että asiakashankkeet etenevät suunnitelmallisesti aikataulujen mukaan. Toimit kannustavana esimiehenä alueella. Teet yhteistyötä myyntimme kanssa alueen uusien asiakkaiden hankintaan liittyen.

Odotamme sinulta:

  • Sähkövoimatekniikan koulutusta
  • Kokemusta projektitoiminnasta ja -johtamisesta
  • Sähköverkon rakentamisen osaamista
  • Esimieskokemusta
  • Kokemusta organisaation rakentamisesta ja sopimusrakenteista

Omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja haluat saada aikaan tuloksia. Toimit hyvin paineen alla ja omaat kyvyt organisoida asioita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän vahvassa ja vastuullisessa yhtiössä. Saat tehtävässä paljon vastuuta ja pääset kehittämään liiketoimintaa. Saat osaavien kollegojen tuen ja yhteistyön.  Samalla pääset vaikuttamaan vahvasti omalla osaamisellasi alueesi toimintaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy:n konsultti Tarmo Kämppi puh. 040 583 7913, [email protected]. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 23.8.2021 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi. Toimi pian, haastattelut aloitamme jo ennen hakuajan umpeutumista.