Tuulivoima ja uusiutuva energia

Suomessa on vasta raapaistu uusiutuvien energialähteiden mahdollisuuksien pintaa. Tavoitteena on, että uusiutuvan energian osuus kulutuksesta on vähintään 51 prosenttia vuonna 2030. TLT-Group on kehityksen kärjessä tarjoamassa suunnittelu- ja verkonrakennuspalveluja kaikkiin uusiutuvan energian hankkeisiin.

Palvelumme hyötyjä uusiutuviin hankkeisiin ovat:

  • Toimiva, integroitu ja laadukas ratkaisu: Rakennamme kaikki tuulivoimaloiden väliin tarvittavat sähkönjakeluverkot, sähköasemalle johtavat varmatoimiset sähkönsiirtoverkot sekä puistojen tarvitsemat luotettavat tietoliikenneverkot.
  • Vaivaton ja riskitön projekti: Tunnemme suomalaisen toimintaympäristön, ja myös kaikki verkkojen edellyttämät lupa-asiat hoituvat kauttamme
  • Tuottava pitkälle tulevaisuuteen toimiva ratkaisu: Tuulivoima-ala muuttuu ja kasvaa nopeasti. Asemamme ja jatkuvan osaamiskehityksemme vuoksi me pysymme jatkuvasti kehityksen kärkijoukoissa.

Palvelumme

TLT-Group Oy tarjoaa tuulivoimayhtiöille kaikki tuulivoimapuiston kaapeloinnit/ilmajohdot sähkönsiirto- ja jakeluverkoista tietoliikenneverkkoihin. Asiakkaitamme ovat kotimaisten toimijoiden lisäksi kansainväliset pääomasijoittajat.

Liiketoiminta ja myynti Vesa Nurmi Toimitusjohtaja, TLT-Building Oy +358 44720 0111 [email protected]
Liiketoiminta Keijo Nordström Toimitusjohtaja, TLT Connection Oy +358 44724 7892 [email protected]
Myynti ja markkinointi Toni Närvä Myyntijohtaja +358 50402 5218 [email protected]